Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Ništa od bazena na Novom naselju

Od izgradnje bazena i sale za male sportove na Novom naselju, zbog koje je kompanija "Tuš" zakupila plac na Bulevaru Jovana Dučića, u bliskoj budućnosti neće biti ništa.

Grad: Dikriminacija Roma nije bila namerna

Gradska uprava za opšte poslove Novog Sada postupiće po donetoj presudi Apelacionog suda kojom je utvrđeno da je ova uprava diskriminisala Rome prilikom naknadnog upisa u matičnu knjigu rođenih, i objaviti to u dnevnom listu "Politika", stoji u saopštenju ove uprave.

Kreću isključenja struje zbog dugova

Dug neredovnih platiša električne energije "Elektrodistribuciji Novi Sad" iznosi čak 1,8 milijardi dinara, zbog čega se kreće sa isključenjima struje, saopštili su danas iz tog preduzeća.

Kasni "Kamenica 2"

Iako su završetak novog dela instituta u Sermskoj Kamenici predstavnici vlasti najavljivali za kraj prošle godine, ovaj medicinski kompleks prve pacijente moći će da primi najranije krajem 2012. godine.

SBB obavezan da vrati Kanal 9 u programsku šemu

Privredni sud u Novom Sadu u ponovljenom postupku ponovo je presudio u korist Kanala 9 u sporu sa SBB-om pa ovaj kablovski distributer ponovo ima obavezu da novosadsku televiziju vrati u osnovni paket analognih programa.